top of page

Mind matter

Kehomme mahdollistaa vuorovaikutuksen ympärillämme olevan fyysisen todellisuuden kanssa jossa mikään havaittu ei ole staattista tai pysyvää, ellemme ajattele niin. Esimerkiksi valitsemamme kehomme perusrakenneosanen, DNA koostuu pieneltä osin proteiineina fyysiseen todellisuutteen ilmenevästä energiasta sekä sitä ympäröivästä magneettikenttästä eli ns. moniulotteisesta energista joka mahdollistaa kommunikaation fyysiseen todellisuuteen. DNA joka on hiuksemme kärjessä samanlainen kuin varpaankynsiemme päässä kommunikoi magneettikentän välityksellä koko kehossamme ja on konkreettinen linkki fyysisen ja ei fyysisesti koetun energian välillä. Jokainen itse määrittää kuinka DNA kommunikoi kehomme fyysisesti havaittavien solujen ja molekyylien kanssa. Krooninen fyysinen olotila, vaikkapa hyvinvointi ja terveys johtuu kroonisista, kehossa hyvältä tuntuvista ajatuksista. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page