top of page

kristallienergia

Ns. kristallienergia on kokonaisvaltaista, rehellistä ja suoraa siirtymävaiheen energiaa. Vanhassa energiassa edelleen investoidaan energiaa itsekkäistä syistä erilaisten, ei toimivien järjestelmien ylläpitoon, ja jopa sen totuuden piilottamiseen että ne eivät palvele kokonaisvaltaista ja tasapainoista kehitystä. Vaikka kristallienergia onkin hyvin sallivaa eikä investoi energiaa asioihin joihin ei voi vaikuttaa on hyvin mielenkiintoista seurata tulevan vuosikymmenen muutosta kun kristallienergia alkaa vaikuttaa yrityksissä ja yhteisöissä. Yhtä mielenkiintoista on seurata kristallienergiaa kantavia sielunaurassa toimivia ihmisiä jotka näyttävät todella hallitsevan maanpäälliset olosuhteet, ovat hyvin suoria ja rehellisiä omalle totuudelleen. Useissa yhteyksissä he voivatkin vaikuttaa todella julmilta, joka usein piilottaa heidän suuren kokonaisvaltaisen rakkautensa. Tämä johtuu yleensä kuitenkin vain siitä että sielunenergiassa totuutta ei usein haluta katsoa suoraan silmiin. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page