top of page

virtaa

Meidän on mahdotonta pukea sanoiksi henkenä hahmottamiamme konsepteja mutta voimme käsittää tietystä keskuksesta, kuten galaksin keskuksesta jatkuvana suuntautuvan, eräänlaisen potentiaalivirran jonka osasilla on vapaa tahto muodostaa erilaisen tietoisuuden omaavia luomuksia kuten aurinkokuntia tai ihmisen, jotka toimivat myös luomiskeskuksina jollekin uudelle. Tietyssä pisteessä virran osaset tulevat itsestään eli ns. luojasta tietoiseksi ja virta kääntyy takaisinpäin kooten jälleen itseensä, eräänlaisen henkisen gravitaation vetämänä. Rakkaus voidaan kokoea ilmiönä tai luomuksena joka syntyy siitä että kaikki virran osaset ovat osa tuota samaa virtaa. Ihmisenä ns. henkisessä kasvussa onkin kyse siitä kuinka puhtaaksi itsensä erilaisista luomistaan energian "vääristymistä" puhdistaa eli kuinka fyysinen keho ja henki ovat yhtä. Esimerkiksi luonnon voimme aistia usein hyvin puhtaana ja samaistua näin siihen henkisellä tasolla. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page