top of page

kissa

Sielunenergiassa voitiin kaikki intensiiviset kokemukset hahmottaa katalyyttina henkilökohtaiseen kasvuun. Jos ne jätettiin huomiotta eli tietoista päätöstä suuntaan tai toiseen ei tehty oli se energeettisesti otollista maaperää esimerkiksi sairauksille joissa keho hyökkää itse itseään vastaan. Henkienergiaan siirtyessään oppilaasta tulee opettaja ja oma järjestelmä voi reagoida hyvin voimakkaasti esimerkiksi jos jonkun toiminta on täysin itsekästä sillä yksilön on lähes mahdotonta olla huomioimatta omaa totuuttaan. Tällöin asian päälle ei kannata lyödä rakkausleimaa vaan ehkä vaikkapa nostaa suureen ääneen kissa pöydälle, sillä se on osa omaa tehtävää. Henkienergiassa yksilö automaattisesti tietää milloin asia kannattaa sulkea oman tietoisuuden ulkopuolelle ja keskittää oma energia muiden asioiden edistämiseen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page