top of page

siivouspäivä

Voimme ehkä joskus tuntea kuin päätämme pommitettaisiin nuolilla tai negatiivisilla ajatuksilla. Voimme huomata tämän esimerkiksi liikenteessä tai työpaikoilla jos ympäristössämme on negatiivisia ihmisiä. Usein kyse onkin juuri siitä että joku lähettää suuntaamme hyvin negatiivisia ajatuksia ja voimmekin kokea helpotuksen vasta kun siivoamme oman energiamme muiden energioista. Voimme vaikkapa lähettää muiden ajatukset ja tunteet takaisin heille itselleen jolloin heille tarjoutuu oman kokemuksen kautta mahdollisuus opetella ottamaan vastuu omista ajatuksistaan. Vaikka olemmekin kaikki samasta lähteestä niin jokaisella on täällä vapaus valita kuinka yksilönä energiansa suuntaa, joka tapauksessa on tärkeää olla tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa sillä se kasvataa omaa kokemuspiiriä ja sitä kautta tietoisuutta <3

Recent Posts
Archive
bottom of page