top of page

ajatus

Rakkaus ja myötätunto ovat tietysti asioita joita meidän tulee itsellemme ja muille jakaa mutta kun ajattelemme toista asetamme oman energiamme hänen energiansa päälle, minkä herkät ihmiset selvästi tuntevat. Se voi tietysti tuntua taivaalliselta tai kidutukselta, tai kaikkea siltä väliltä. Monet huomionhakuiset ihmiset eivät osaa kunnioittaa toisten rajoja, saatikka jakaa rakkautta ja myötätuntoa, vaan ovat hyvin tarmokkaita muiden energioilla. Siksi meidän kannattaa pitää ajatukset omassa kehossamme, ellemme sitten ole täysin tietoisia siitä mihin ajattelemamme henkilö energian käyttää, mikä on suhteemme häneen ja halua tukea häntä toimissaan. Jos tunnemme muiden ajattelevan meitä on tietysti oma valintamme kuinka siihen haluamme reagoida. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page