top of page

Desire

Halun olemassaolo kertoo että halun kohde on olemassa. Usein henkisillä ihmisillä on halu saavuttaa pyyteetön rakkaus ns. sielunkumppanin tai henkikumppanin kanssa. Tietoisuutemme voi yhtyä fyysisessä kehossa elävän henkikumppanimme tietoisuuteen kun olemme tulleet itse rakkaudeksi/hengeksi. Tällöin erilainen planetaarinen ja maanpäällinen tausta vain lisää yhtä yhteistä tietoisuutta. Oikeastaan ainoa vaatimus on että olemme itseämme kohtaan täysin myötätuntoisia, rakastamme itseämme ehdoitta. Aikuisilla voi tietysti olla matkalla monia sielunkumppaneita, henkitason tuttuja muista galakseista jne.. tukemassa tätä päämäärää, jonka jokainen sitä haluava lopulta saavuttaa. Aikanaan kaikki henkikumppaniparit, galaksit jne. yhtyvät erilaisten fuusioitumisprosessien kautta mutta selvästikään emme ole ihan vielä siellä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page