top of page

vastaus

Vastaus siihen mikä elämässä on tarkoituksenmukaista ja mikä ei riippuu tietysti perspektiivistä tai uskomuksista, kuten kaikki täällä. Tietysti jo vapaan tahdon käyttäminen hyvin intensiivisienkin hyvien tai pahojen kokemusten luomiseen on sinällään tarkoituksenmmukaista. Vaikka vapaa tahtomme on kaiken perusta niin pidemmällä aikavälillä kaikki tapahtuu kuitenkin suunnitelman mukaan. Kun viime vuosituhannen lopulla ihmiskunnan kohtaloa ohjasi kollektiivinen tietoisuus ja olimme päättäneet että selviämme vuoteen 2012, alkoivat asiat pikkuhiljaa muuttua. Meille syntyi kokonaisia sukupolvia täysin uudenlaisella tietoisuudella varustettuna ja meillä on paljon tietoisia yksilöitä jotka ovat kokeneet ns. dualismin tai polariteettien integroinnin muissa galakseissa. Toivottavasti jokainen käyttää vapaata tahtoaan niin että tulevaisuudessa maapallo on parempi paikka kaikille syntyä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page