top of page

nrj

Monet varmasti ajattelevat että juna jatkaa maapallolla matkaansa kuten aiemmin sillä sielunenergiassa kaikki oli lähes viimeistä piirtoa myöten ohjattua, vaikkemme ihmisinä olleetkaan siitä tietoisia. Nyt henkienergialla on kuitenkin täysin uudenlainen vapaus, emme ole enää täällä oppimassa joten voimmekin odottaa paljon tulevilta vuosikymmeniltä. Nyt maapallolla laajasti vaikuttava kristallienergian aloitteet ovat hyvin positiivisia ja voimakkaasti keskittyneitä mutta antavat tilaa kaikille muille näkökannoille ja energioille, joita täällä tietysti tarkoituksenmukaisesti on rajaton määrä. Kultainen energia tuo jo suhteellisen jämerästi oman elegantin näkökantansa esille ja tulevaisuuden timanttienergia on niin vaativaa että sen kantajan on vaikea nykyisissä toimintaympäristöissä säilyttää kehossaan tasapainoinen olo. Meidän tuleekin toteuttaa muutos hitaasti jotta kaikki pysyvät kyydissä eivätkä täysin pimahda. Jos tulielementin jäsentymätön henkienergia saisi liian nopeasti ihmiset valtaansa niin monet tulisivat lähes raivopäisiksi, epätasapainoon ajatusten ja tunteiden tasolla. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page