top of page

alone

Jos kurkistamme historiaan niin näemme että tietoiset ihmiset usein valitsivat yksinäisen elämän, ja kuolivat toisen käden kautta, sillä he eivät voineet samaistua ympäristöönsä saatikka ympäristö heihin. Vaikka tietoiset ihmiset keskittyvätkin pääasiassa oman elämänsä luomiseen ja elämäntehtäviensä suorittamiseen niin nyt kristalliyksilöt paitsi toimivat ympäristöissä joissa on hyvin erilaisen tietoisuuden omaavia yksilöitä, niin myös perustavat ns. kristalliverkoston, joka 2012 jälkeen syntyvillä onkin jo valmiina, ja jossa he voivat tehdä erilaisia kokonaisuutta hyödyntäviä aloitteita ja projekteja. Nykyään on myös mahdollista tietysti kohdata ns. henkikumppani joilla on yhteinen tietoisuus, elämä ja elämäntehtävä. Tulevaisuudessa yksinäisiä ovatkin ehkä he jotka aiemmin vetelivät naruista kulisseissa tai eivät kunnioittaneet toisten vapaata tahtoa, sillä he eivät yhtäkkiä saakaan tukea ympäristöltään. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page