top of page

Koherenssi

Kristalli ihmisten energiarakenne on vahva, läpinäkyvä ja avoin, mahdollistaen syvän vapauden tunteen elämässä. Se on myös yhdistää koherentisti fyysisen ja henkisen energian. Fyysinen keho toimii päivittäisen toiminnan mahdollistavana energiavarastona, ja siihen saumattomasti liittyvä "aura" tietoisuussuojana jonka avulla voidaan laajemmin rekistöröidä erilaisia tilanteisiin liittyviä fyysisesti näkymättömiä energioita. Tämä mahdollistaa hyvän kokonaiskuvan ja ajoituksen elämässä. Kun kristalli ihmisen tietoisuus aktivoi "auran" henkienergiaa, muuttuu hän ympäristöllä lähes näkymättämäksi sillä muut eivät yleensä osaa huomioda henkienergiaa. Kun kristalli ihminen päättää tehdä jotain hän aktivoi fyysisesti näkyvän energiansa ja voi loistaa hyvin kirkkaasti. Kristalliihmiset eivät kilpaile kunniasta keskenään sillä heiltä puuttuu ego. Jotta kristalli ihminen tuntee olonsa täysin tasapainoiseksi ja puhtaaksi tulee hänen elää läpinäkyvästi ja itselleen rehellisesti, joka on tietysti kaikkien etu. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page