top of page

Pidä hauskaa

Maapalloa suunniteltaessa haluttiin luoda jotakin ennen kokematonta. Syntyi, usein tiedostamattomien luojien luomuksena, mitä eriskummallisin paikka jossa helvetti, taivas ja kaikki siltä väliltä on fyysisesti koettavissa. Täällä on ihmisiä eri puolilta universumia, osa viihdyttää itseään väkivallalla, osa kauneudella, hyvyydellä, rakkaudella... tänään ja huomenna. Maapallolla yleinen tietoisuuden taso kapenee ja laajenee pidemmissä sykleissä joiden aikana on käynnissä monia henkitasolta aloitettuja projekteja, joista moni ei johda mihinkään. Tällä hetkellä elämme hyvin tiedostamatonta sykliä jossa kenenkään joka haluaa elää täällä mielekkään elämän ei tule odottaa että muut niin valitsisivat. Moni ei sitä tekisi vaikka valintoja tarjottaisiin tarjottimella sillä tällaisena aikana meillä on monia sisäänrakennettuja, kontrolliin perustuvia ja tietoisuutta rajoittavia elementtejä. Monet yksilöt syntyivät kuitenkin mukanaan korkeita kristalli- ja kultataajuuksia jotka aktivoimalla he voivat tuntea syntyvänsä uudeksi ihmiseksi monta kertaa elämänsä aikana ja vaikuttaa näin myös laajemmin inhimilliseen hyvinvointiin, hyvin pitkällä aikavälillä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page