top of page

totuuksia

Maan päällä on yhtä monta totuutta kuin on ihmisiäkin joten vastakkainasettelua ei pitäisi olla. Esimerkiksi lääketiede ja ns. vaihtoehtohoidot voivat toimia hyvin yhteistyössä sillä sairaudet esiintyvät aina monella tasolla. Masentunut kokee varmasti olevansa olosuhteiden uhri ja stressistä kärsivä on pitkäaikaisesti altistanut itsensä muiden tavoitteiden tai toiveiden toteuttamiselle. Tällöin on varmasti hyvä että oireita helpotetaan ja samalla työskennellään tietoisuuden kanssa. Vaikka tarttuviin sairauksiin liittyykin paljon sattumanvaraisuutta eikä immuunijärjestelmämme osaakaan tällä hetkellä tunnistaa sairauden aiheuttajaa niin usein keho paranee jos olosuhteet ovat otolliset sillä jokainen solumme kyllä varmasti uusiutuu. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page