top of page

Shine

Vaikka valinnan mahdollisuudet oman genetiikan suhteen ovatkin rajalliset niin tietoiset yksilöt valitsevat tarkasti ajan johon syntyä sekä tehtävät joita siinä suorittavat. Tällä hetkellä monien tehtävä on tuoda esille muutos maapallon ja ihmisten energiassa joka tapahtuu sukupolvien vaihtuessa ja jonka jokainen voi omaksua ja nähdä mahdollisuutena, tai ihan miten haluaa. Tietoiset yksilöt kuten vaikkapa Jeesus, Tesla ja lukemattomat muut joiden toimintamotiivi on ollut ihmiskunnan auttaminen on tietysti aina koettu uhkana mutta nyt henkienergiassa ihmiset ovat erossa kollektiivisesta tietoisuudesta joten heidän on suhteellisen helppoa tuoda esiin uusia positiivisia aloitteita. Vaikkei se välttämättä poliittisesti korrektia ko. yhteisöissä olisikaan. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page