top of page

nobel

Indigoauran omaavan nuoren esiintyminen voi vaikuttaa hyvin provokatiiviselta ja monen aikuisen voi olla vaikea samaistua vahvaan itsetuntoon ja pelottomuuteen. Vaikka nämä nuoret tietävät että heidän tietoisuuspotentiaali on yleensä aikuisia suurempi ei heidän tietenkään tulisi käyttäytyä epäkunnioittavasti muita ihmisiä kohtaan. Jos he niin tekevät kyse ei kuitenkaan ole pahantahtoisuudesta vaan lähinnä voimattomuuden tunteesta jos aikuiset eivät reagoi epäkohtaan, jonka indigot varmasti tuovat selvästi esille. Vaikka näiden nuorten käyttäytyminen muuttuu auran kristalloituessa aikuisikään mennessä on kyse hyvin tarkoituksenmukaisesta evoluution vaiheesta sillä muuten monet ignooraisivat viestin ja jatkaisivat business as usual. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page