top of page

Milleniaalit

Jo ennen vuotta -95 syntyneet kantoivat sielunaurassaan indigoenergiaa. Sen tarkoitus oli laittaa muutos liikkeelle, pääasiassa tekemällä ihmiset tietoiseksi asioista jotka ovat kehityksen tiellä. Kun he nyt ovat siirtyneet työelämään on sanottu esimerkiksi että aiempiin sukupolviin verrattuna he ovat itsekkäitä tai vaikeasti johdettavia, mikä uuden energian näkökulmasta on positiivinen asia sillä muutos nähdään mahdollisuutena eikä uhkana. Tulevaisuuden kristalliaikuiset ovat soputuvaisempia eivätkä murehdi asioita joille eivät sillä hetkellä voi mitään mutta haluavat tehdä työkseen sitä mistä nauttivat, missä ovat hyviä ja missä saavat loistaa. He ovat ahkeria ja omanarvontuntoisia ja vaativat työstään ansaitsemansa korvauksen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page