top of page

vakta homma

Tiede, filosofia, teologia jne. yrittävät ymmärtää ja selittää samaa asiaa. Tiede toteaa ettei tunne materian perusolemusta, miksi se on pääasiassa tyhjää tilaa, mistä se muodostuu, mikä on sen koossa pitävä voima. Se käyttäytyy kuten muukin energia ja on pohjimmiltaan henki ja matemaattisesti kuvattavissa. Jos katsomme luontoa, planeettoja, kelloa, kalenteria, musiikkia, DNAta, niin näemme että ne rakentuvat luvun 4 monikertoina ja että 10-kantainen järjestelmämme ei oikein sovellukaan todellisuuden kuvaamiseen. Ehkäpä se on perustettu lähinnä koska meillä sattuu olemaan kymmenen sormea, näin sillä on helppo vaikkapa laskea rahoja. Tulevaisuudessa henkisyys ja tiede ovat kuitenkin yhtä sillä on olemassa vain yksi todellisuus. Tieteen tai teologian tekijöilläkin on kuitenkin joskus vahvat uskomukset. Ja uskomus ettei niitä ole. Ja uskomuksiin perustuvat olettamukset. Kun tiede tekee koejärjestelyn jonkin olettamuksen tutkimiseksi se usein tekee myös olettamuksen ettei mitään olettamuksi kokeen lopputuloksesta ole. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page