top of page

Untitled

Totuudella on oma energia ja ihmiset usein tuntevat onko jokin totta vai ei, jos eivät anna aivojensa liikaa sotkeutua asiaan. Moni epätosi on kuitenkin todellisuutta koska sillä on seuraajia. Emme voi ihmisinä tietää koko totuutta, emmekä tarvitse seuraajia. Moni ei tiedä koko totuutta ilmastonmuutoksesta tai millaisia positiivisia vaikutuksia sillä pidemmällä aikavälillä on, mutta ei se haittaa sillä se auttaa monia kohti globaalia ajattelua ja saamme hieman puhtaamman ilman jota hengittää. Kristinuskossa moni asia on epätosi mutta siihen liittyy myös todellinen pyhyys, ehkä asiat ovat paremmin kuin olisivat ilman sitä. On outoa että ihmiset jakautuvat esimerkiksi erilaisista uskomuksista kumpuavista mielipiteistä ja itsekkyydestä johtuen ryhmiin, valtioihin jne. mutta se on ollut tarkoituksenmukaista. Ihmiset ovat taitavia luomaan itselleen erilaisia totuuksia joita seuraavat, usein vuosituhansia. Onkin tärkeää että osaamme nauraa itsellemme ja ihmisyydelle. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page