top of page

Valveunta

Epäjärjestykseen luodaan kokemustodellisuuden mahdollistava väliaikainen järjestys ja pysyvyys luomiemme voimien, kuten gravitaatio avulla. Niiden vaikuttaessa perusaineeseen, kuten valoon, syntyvät värähtelevinä partikkeleina havitsemamme energiat sekä paine ja lämpötila. Näin syntyy tietyn kokemustodellisuuden hetkellinen tasapainotila, jossa erilaiset energiat voivat olla keskenään vuorovaikutuksessa evoluution lailla. Taustalla vaikuttaa monella tasolla tietoisuus, olipa se siitä itse tietoinen tai ei. Näin erilaiset kokemustodellisuudet laajenevat tietystä keskuksesta käsin, kunnes tulevat itsestään tietoisiksi, henkinen gravitaatio saavuttaa huippunsa jä ne kookoontuvat yhteen kuten mustassa aukossa. Saatuja kokemuksia hyödynnämme uusien kokemustodellisuuksien luomisessa. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page