top of page

Rakennuspalikat

Voimme havainnoida ja tunnistaa tietoisuuden kehitystä lineaarisesti maanpäällisten ulottuvuuksien, sekä niissä hallitsevien elementtien kautta. Ensimmäisessä ulottuvuudessa maa-elementin ihmiset keskittyvät kehon selviämiseen, usein päivä kerrallaan. Toisessa ulottuvuudessa ilma-elementin ihmiset tykkäävät hallita, ja yleensä ylläpitää julkisivua. Kolmannen ulottuvuuden vesi-elementin, usein tunteelliset ja rakkaus painotteiset ihmiset haluavat pelastaa maailman. Neljäs ulottuvuus sisältää kolme elementtiä, ja todellisuutta hallitsee rakkaus-äly. Erilaiset tietoisuuden laajentamistekniikat kuuluvat yleensä 4. ulottuvuuden piiriin sillä viidennessä ulottuvuudessa maanpäällisellä- ja henkitodellisuudella ei ole eroa, ihminen ajattelee sydämellään joten hänen on vaikea tehdä kompromisseja ja hän on hyvin totuutta etsivä kanssaihmisten suhteen. Elementtien ja yhteistyöverkostojen jalostaminen, sekä energioiden integrointi voi jatkua 13. ulottuvuvuuteen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page