top of page

Transformaatio

Kasvuympäristö vaikuttaa ihmisen tietoisuuteen sekä energiarakenteen kehitykseen ja kaikkien kehot kristalloituvat tai ovat kristalloituneet. Tällä hetkellä usein noin kolmekymppisten energiarakenne on sekoitus uutta ja vanhaa. He vaikuttavat yleensä ulkoisesti tyytyväisiltä, sisällä heidän voi olla vaikea valita ollako hyväkäytöksinen, vaiko vallankumouksellinen. Alle kolmekymppisillä on enemmän indigoenergiaa ja he voivat helpommin olla epätasapainossa, ehkä myös väkivaltaisia. Indigoiden on usein vaikea hahmottaa omaa paikkaansa elämässä sillä he ovat kahden maailman välillä, mihin taas aikuisten on usein vaikea samaistua. He saavatkin paljon psyykkisiä diagnooseja. Tasapaino, avoimuus ja rehellisyys yleensä riittäisivat. Noin parikymppiset voivat olla edelleen ns. puhtaita indigoita, pelottomia ja itseoppineita. He kopioivat jatkuvasti asioita, myös epätasapainoa aikuisilta, joita toistavat. Indigoauran omaavan olemus on magneettinen ja voimakas. Viidentoista ikäisillä on jo paljon kristallienergiaa, kymmenvuotiaat ovat jo hyvin puhtailta omassa kristallienergiassaan. Kristalliauran omaavan olemus on läpinäkyvä, herkkä mutta timantin vahva. Heiltä puuttuu hienovaraisuus ja he ovat uskollisia itselleen. Ekaluokkalaisilla ja nuoremmilla on myös kristalloitunut sosiaalinen verkosto. Jo pieninä he tuntevat yhteenkuuluvuutta eri ihmisiin, myös kristalliaikuisiin, joka voi joskus vaikuttaa yllättävältä. Jokainen etenee omaan tahtiinsa mutta koska uusi energia on kohta valtavirtaa niin myös aikuisille tulee usein eteen mahdollisuuksia päivittää omaa tietoisuuttaan, jos he ovat sille avoimia. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page