top of page

Viestii

We are all one. hmm... on totta että olemme kaikki samasta lähteestä ja tietyssä kehityksemme vaiheessa on hyödyllistä nähdä toisessa itsensä. Tämä helpottaa kolmannesta ulottuvuudesta siirtymistä eli valintaa siitä toimimmeko itsekkäästi vai epäitsekkäästi. Kun palvelemme muita palvelemme itseämme. Kun kontrolloimme muita, palvelemme edelleen luojaa tuomalla uusia kokemuksia. Maapallo on kuitenkin siinä kehityksen vaiheessa että toinen puoli tästä porukasta tulee jatkamaan harjoittelua muualla.

Niin sanottu viides ulottuus, jota suuri osa ihmisistä tällä hetkellä tallaa, on ikäänkuin viisauden ulottuvuus, yksilöt eivät koe ero itsen ja muiden palvelemisen välillä. Kyse ei kuitenkaan ole uhrautumisesta vaan vastuun ottamisesta ja kokonaisuudesta.

Tietyssä kehityksen vaiheessa on mielekästä luopua energeettisestä yhteydestä muihin, lopulta tiemme yhtyvät, kuljemme kaikki vain hieman eri tahtia ? <3

Recent Posts
Archive
bottom of page