top of page

Tietoisuuden laajentamisesta

Vapaus ja neutraalius ovat uuden ajan parametreja. Haluaisitko mitätöidä karman jonka kanssa olet työskennellyt koko elämäsi ? Haluaisitko ehkä toisenlaisen auran ja olla vapaa kiinnitetyistä parametreista elämässä ? Ehkä et pidä astrologisesta merkistäsi tai olet kyllästynyt työskentelmään elämänoppien kanssa ? Onko sinulla karmallisia sairauksia, pelkoja, raha- tai ihmissuhdeongelmia ? Haluaisitko elää pidempään ja että sairaudet eivät tarttuisi sinuun ? Haluaisitko oppia uudenlaisia kykyjä tai että negatiiviset energiat ympärilläsi eivät vaikuta sinuun ? Haluisitko kokonaan luopua negatiivisista tunteista jotka liittyvät menneisyyden muistoihin ? Haluaisitko pysäyttää ikääntymisen ?

Kaikki nämä muutokset ovat mahdollisia erilaisten tietoisuuden laajentamistekniikoidan kautta. Muutokseen liittyy aina mukautumisvaihe jonka aikana elämä ja omat käsitykset ja tavat muuttuvat. Myös persoonallisuuteemme voi muuttua. Esimerkiksi jos joku on vihainen meille mutta se herättää meissä vain myötätuntoa voi se tuntua tylsältä jos elämämme on ollut hyvin intensiivistä ja täynnä draamaa, tai olemme tottuneet luomaan sitä itse. Monet ihmiset ympärillämme joihin meillä on ollut karmallisia siteitä katoavat ja usein vietämme pitkiä aikoja yksin. Voi kestää ehkä vuosia että löydämme henkilön joka on samalla tietoisuuden tasolla. Usein saamme myös aivan uudenlaisen vastuun ja velvollisuuden tunteen kun tiedostamme vaikkkapa maapallolla olomme syyn. Myös ruokavaliomme voi muuttua koska yksinkertaisesti kehomme tulee tietoiseksi siitä millainen ruoka on ravitsevaa. Joudumme ehkä jättämään työmme jos se ei enää sovi arvomaailmaamme. Ehkä muutokset ovat niin voimakkaita että ne saavat meidät epätasapainoon joksikin aikaa, ennenkuin saavutamme täydellisen tasapainon ja tietoisuuden itsestämme luojana.

Tietoisuuden laajentamistekniikat joihin itse olen tutustunut kuten AuraTransformaatioTM (Anni Sennov), implanttien ja imprinttien muunnokset (Kryon, Central Sun), DNA Recoding ja Multidimensional Keys of Compassion (Jaleila Star/Nibiru), Integration of Multidimensional Consciousness (Suzanne Lie/Arcturus), Tarot järjestelmä (The law of one-Ra material/Venus), Teal Swanin (Arcturus) kehittämät tekniikat, sekä muut joista en ole tietoinen laajentavat henkilön tietoisuutta. Henkilön oma tausta universumissa vaikuttaa siihen minkä lähestymistavan kukin kokee omakseen, ja jokainen siihen ryhtyvä kyllä löytää omaan persoonallisuuteensa ja tilanteeseensa sopivat. Joka tapauksessa kaikki polut johtavat lopulta samaan pisteeseen. On tärkeää että jokainen ottaa itse vastuun omasta elämästään ja että emme näe sitä haitallisena jos joku haluaa vielä valita vanhan, kukaan ei tule siitä pettymään. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page