top of page

Aurinkoa

Jos henkilön ympärillä vaikuttaa hyvin korkeavärähteisiä energioita, mikä tällä hetkellä väistämättä monille tapahtuu, voi se rikkoa henkilön energiakenttää eli auraa. Tällöin henkilö voi olla altis muiden energioiden vaikutuksille eli tuntea itsensä haavoittuvammaksi muiden seurassa vaikka toisten tarkoitus ei olisikaan loukata rajoja. Tällöin voi tuntua että emme ole oma itsemme vaan vaikka kuinka yrittäisimme asettaa rajat. Henkilö voikin joutua hakemaan erilaisia suojauskeinoja itselleen, eristäytyä muiden seurasta ja kokea myös fyysisiä oireita kuten erilaisia allergioita. Näin ei kuitenkaan käy kristalliaurassa jossa henkilöä suojaa hyvin korkevärähteinen kenttä jonka henkilö usein itse tiedostamattaan osaa korjata koska henkilö intuitiiviesti tuntee jos muut henkilöt loukkkaavat hänen yksityisyyttään. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page