top of page

Kultaa

Jos meillä yleistä hyvinvointia lisäävää tietoa tai taitoja, tulisi meidän aktiivisesti käyttää niitä. Ei tietenkään niin että kerromme muille mikä on oikein ja mikä väärin tai miten elämää tulisi elää vaan tarjoamalla esimerkiksi kaupallisesti taitomme tarjolle jolloin halukkaat voivat hyödyntää niitä. Vaikka ihmisten väärinkäsitykset onkin hyvä korjata joskus hyvin suorasanaisesti niin jos tuomme tietomme ja taitomme esiin itsekkäästi tai tilanteissa joissa esiintyy yksilöiden välistä kilpailua niin ilmennämme tietysti vain omaa huonoa itsetuntoamme, minkä tietoisuuteen tulo on tietysti hyvä asia sekin. Yksilöillä jotka aktiivisesti pyrkivät lisäämään muiden tietoisuutta tai hyvinvointia on mahdollisuus aktivoida kultainen energia kehossaan. Kultainen energia aikaansaa sen että yksilöt toteuttavat suunnitelmansa lähes välittömästi. Jos vain ajattelemme asioita tai esitämme hyviä ideoitamme niin energia jää ikäänkuin ilmaan pyörimään jolloin joku toinen jolla on ehkä paremmat lähtökohdat tai henkilökohtaiset kyvyvt toteuttaa ne voi tietenkin saada ne mieleensä mutta hyödyntää niitä toisin kuin oli alunperin tarkoitus. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page