top of page

Jalat maassa

Maadoittumisessa on tietysti kyse siitä että toimimme tasapainoisesti kulloinkin vallitsevissa olosuhteissa. Hyvin itsensä henkisiksi kokevilla ihmisillä voi olla vaikeuksia integroida maaelementtiä omaan tietoisuuteensa. Hyvin nopea tapa tutustua maaelementtiin on esimerkiksi kirjautua verkkopankkiin ja tarkistaa oman tilinsä balance. Toki se voi olla hetkellisesti epätasapainossa johonkin suuntaan minkä hahmotettuaan henkilö on jo integroinut ilmaelementtiä tietoisuuteensa, ilmaelementin läpi käytyään henkilössä syttyy tuli ja jos se palaa oikella tavalla niin jonkin ajan kuluttua voimmekin huomata että asiat virtaavatkin kuin vesi. Tietysti on myös aika maadoittavaa huomata että maanpäällä koemme tietoisuudessamme ajan, koko elämämme ajan. :)

Recent Posts
Archive
bottom of page