top of page

Untitled

Ihmiskunnnan tietoisuus kasvaa koska ihmiskunta on itse päättänyt niin, jo vuosikymmeniä ihmiset ovat hyvin erilaisin tavoin yrittäneet, joskus epätoivoisestikin, päästä paremmin käsiksi henkienergiaansa. Aivan yhtä hyvin ihmiskunta olisi voinut päättää epätietoisuudessan tuhota itsensä, mikä tietysti sinällään olisi ollut aivan yhtä arvokas ratkaisu, luojalla kun ei ole preferenssejä. Se että usein ihminen ei muista olevansa osa jumalaa/luojaa on tietysti ollut oma tahtomme ja tarkoituksenmukaista, ainoastaan se että yksilöt eivät hahmota globaalia ja henkilökohtaista tasapainoa luo inhimillistä kärsimystä maapallolla. Vain kristalliyksilöt ja -ihmiset pystyvät säilyttämään tasapainon kaikissa olosuhteissa maapallolla. Vuosisadan loppuun mennessä väestömäärämme maapallolla on ennusteiden mukaan lähes tuplaantunut vaikka esimerkiksi pohjoismaissa väestönkehitys on jo lähes tasapainossa, eli väestönkasvu on pysähtynyt. Puhtaasta selviytymisnäkökulmasta joku voi toki ajatella että lapsia kannattaa tehdä mahdollisimman paljon, jos samaa kysyy kristalli-ihmiltä niin heidän mielestään tasapainoinen määrä lapsia pariskunnalle on yksi tai kaksi, jokainen maapallolla kuitenkin tarvitsee puhdasta vettä ja ruokaa. Tällä hetkellä syntyvät yksilöt ovat 13. maanpäällisen ulottuvuuden ihmisiä joilla sen ilma elementti on täysin integroitu tietoisuuteen eikä heillä ole mitään henkilökohtaisia intressejä sulkea globaaleja epätasapainoja pois tietoisuudestaan. Harvat aikuiset käyvät läpi saman mutta onneksi meillä nyt on menetelmiä kuten AuraTransformaatioTM jotta yksilö voi sitoa henkienergian itseensä tasapainoisella tavalla. Kristalliyksilöt esimerkiksi mielellään siivoavat eli tekevät ihmisyyteen kuuluvia asioita eivätkä kurota itsensä ulkopuolelle etsiäkseen henkienergiaansa, uudessa energiassa kirkkoja ja temppeleita ei enää tarvita koska ihmiset ilmaisevat henkisyyttä tässä ja nyt. Tietysti kaikki haluaisivat elää aivan kuten villieläimet savannilla, ja lapsienkin tulee oppia ja opetella kuinka ihmisenä maapallolla toimitaan. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page