top of page

auta

Monet varmasti miettivät tapoja edistää positiivista kehitystä. Meillä Suomessa lähtökohdat ja potentiaali positiivisen kehityksen vauhdittamiseksi ovat hyvät, usein kuitenkin jätämme ne hyödyntämättä ja toteamme ikään kuin ilmasta että meillä asiat ovat hyvin. Yksi tapa auttaa onkin varmasti tuoda esille toimintamalleja jotka tukevat positiivista muutosta ja tehdä päivittäin konkreettisia aloitteita. Voimme auttaa myös esimerkiksi luomalla positiivisia kokemuksia ihmisjoukoille. Lähtökohtaisesti auttaminen kannattaa aloittaa tietysti oman persoonan kehittämisesta mutta toki voimme halutessamme auttaa vaikkapa parantamaan kehitysmaiden lasten elinolosuhteita. Vuosi 2017 on tulielementin vuosi joka varmasti saa aikaan meillä muutoshalua suuntaan tai toiseen ja onkin hyvä muistaa myös konkreettisesti laittaa asiat liikkeelle, etteivät ne jää ilmaan leijumaan. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page