top of page

one

Kun havaitsemme kokemaamme todellisuutta niin havaitsemme tietysti laajemmin tarkasteltuna itseämme. Olipa kyseessä sitten kivi, auto tai naapurimme niin kyse on osasta samaa energiaa joka erilaisten reittien kautta on päätynyt omaan olomuotoonsa. Jossain vaiheessa historiaamme aloimme luoda ihmisaisteinkin fyysisesti havaittavia, tiheastä energiasta koostuvia todellisuuksia, universumeja, planeettoja ja erilaisia elämänmuodoiksi kutsumiamme näille planeetoille. Aiemmin maapallolle on voinut saapua lähes mistä vain kokemaan ihmisenä havaittavaa todellisuutta ja energioiden monimuotoisuutta ja hyvin erilaisten energioiden sekamelskan aikaansaamaa luomista on tietysti pitänyt hallita, esimerkiksi sielunenergia järjestelmällä. Nyt maapallolle virtaa paljon vapaampi, luovempi ja holistisempi energia lähinnä syntyvien yksilöiden mukana jonka tarkoituksena on ohjata kehitystä jälleen rivakasti tiettyyn suuntaan, jonka tietysti havaitsemme vuosien kuluessa. Tietysti täällä on edelleen tarkoituksenmukaista olla ihmisaistein kokemassa todellisuutta vaikka henkienergia ja fyysisen kehon energia ovatkin yhtä.<3.

Recent Posts
Archive
bottom of page