top of page

kolmas ulottuvuus

Kun ulottuvuuksiin viitataan henkisellä tasolla on kolmas ulottuvuus kuin silmänräpäys sillä se vastaa yhtä ainoaa valintaa valon ja pimeyden välillä. Uskomusten hälvettyä lisää ylemmissä ulottuvuuksissa ei valoa ja pimeyttä enää arvoteta, jokainen hyväksyy esimerkiksi oman matelijataustansa, ja tietysti lopulta sisältää kaikkeuden. Aurinkokunnassa tapahtuvassa kehityksessä on lyhyen aikavälin tavoitteena kuitenkin integroida parhaita puolia havaitsemiemme planeettojen energioista, sekä maan oma energia, ja näin kehittyä maanpäällisestä näkulmasta. Tietoisuuden laajeneminen niin että esimerkiksi galaksien välisten energioiden yhtyminen voi tapahtua on vielä hamassa tulevaisuudessa. Tietoiset muissa galakseissa vierrailleet ja maanpäälle ihmiseksi syntyneet voivat toki tuntea olonsa helpommaksi kun heidän maailmankatsomustansa vastaavia energioita ja vaikutteita virtaa kokemuspiiriimme. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page