top of page

Plejadit

Koska monet meistä ovat alunperin Plejadeilta ja energialla on nyt mahdollisuus vaikuttaa maapallolla on hyvä ymmärtää sitä. Plejadienergiaa edustavat ovat perusluonteeltaan herkkiä ja kilttejä joten heille on usein vaikeaa ilmaista itseään. Ns. passiivis-aggressiivinen käytös voikin olla ominaista sillä he haluaisivat vain olla onnellisia mutta ympäristö on usein täysin eri aaltopituudella, sillä Plejaiden korkea tietoisuus ja värähtely on satoja miljoonia vuosia kehityneempää kuin maapallon todellisuus. Plejadilaisten tehtävä maapallolla on laajentaa tietoisuutta mutta heidän tulee luopua halusta tehdä muut onnelliseksi sillä täällä jokainen voi olla vastuussa ainostaan omasta onnellisuudestaan ja kehityksestään. Plejadilaisten tulee oppia maanpäällistä itsetuntoa ja tapa kommunikoida sillä muuten he vaikuttavat etäisiltä ja varautuneilta. Etenkin sielunenergiassa Plejadilaisille on ollut ominaista etsiä väliaikaista pakoa maanpäällisestä todellisuudesta lukemalla tai vetäytymällä muuten omiin oloihinsa. Plejadilaiset lapset voivat myös itkeä helposti joka voi vaikuttaa ylireagoinnilta mutta he reagoivat tällöin laajemmin elinoloihin tai vapauttavat siten itsestään muutakin kuin vain ko. tilanteen luoman energian. Plejadit ovat ryhmä planeettoja joilta on alunperin saapunut maanpäälle edustusta nykyisten Egyptin, Perun ja Kreikan alueille. Myös Plejadeilla keho oli humanoidi ja kommunikointiin liittyi aina sävel, jota Plejadilaiset täälläkin mielellään harrastavat. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page