top of page

joulurauhaa

Ihmisten tunteet ja ajatukset rekistöröityvät maapallon energiakenttään. Pohjoinen onkin luonnon ääri-ilmiöiden osalta turvallinen paikka elää, sillä täällä ihmiset eivät juurikaan halua esimerkiksi sotia keskenään. Fyysikot käyttäisivät termejä koherenssi ja kvantittunut lomittuminen. Herkät ihmiset aistivat sen ilmassa ja materiaalisemmin kokemustaan elävät konkreettisemmin. Joukko ihmisiä voi vaikuttaa myös säähän. Tänään, kun ihmiset ovat jo orientoituneet joulun viettoon on ympäristössä harvinaisen levollinen energia, jonka toivoisi joskus jatkuvan läpi vuoden. Alla kuva pihamaalta. Nyt kun globaalisti koemme jatkuvaa värähtelytaajuden nousua on tietysti hyvä että meillä on paljon tietoisia ihmisiä jotka ovat valinneet syntyä paikkoihin jossa ei välttämättä tunnu hyvältä, mutta hitaasti ja varmasti he omalla energiallaan muuttavat tilanetta. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page