top of page

hyviä viboja

Vaikka tietoisuutemme alkaa olla tasolla jossa olemme vapaita ns. vetovoiman laista niin ihmisten ilmaistessa kaiken olevan värähtelevää energiaa he ehkä yrittävät usein kertoa että muuttamalla omaa maailmankuvaa, ajatuksia jne. myös tietoisuutemme kanssa vuorovaikutuksessa oleva ympäristö vastaa siihen. Samanlaisen energian omaavat ihmiset vahvistavat toisiaan siinä missä aiemmin lähes vastakkaisella energialla varustautuneet yksilöt saattoivat sopia kohtaavansa maan päällä rakastavaisina ja voitiin sanoa että miehet ovat Marssista ja naiset Venukselta, mikä tietysti saattoi pitää paikkansa. Puhuttiin vertauskuvallisesti jingistä ja jangista, toisiaan täydentävistä vastakohdista. Energian staattisuus, tietoisuus ja tahto tietysti määrittää voiko jokin muuttua ja kuinka nopeasti. Esimerkiksi kiveä voi olla vaikea muovata mutta omia ajatuksia ehkä helpompi. Jos oman tietoisuuden kanssa haluaa työskennellä niin esimerkiksi uudet kokemukset, matkustaminen ja vuorovaikutus erilaisen maailmankuvan omaavien ihmisten kanssa laajentavat tietoisuutta.<3

Recent Posts
Archive
bottom of page