top of page

vapaa

Kun yksilöt vapautuvat karmasta, vaikkapa jälleensyntymisen kautta tai AuraTransformaatiossaTM, täytyy jokaisen löytää ensin oma tiensä ja totuutensa, esimerkiksi valta yhteiskunnassa ei tulevaisuudessa jakaudu vaurauden mukaan koska hierarkisilla valtarakenteilla ei ole minkäänlaista itseisarvoa. Jos haluamme kuulua erilaisiin organisoituihin uskomusjärjestelmiin ja samalla laajentaa omaa näkemystämme niin tehokas tapa on vaihtaa vaikkapa uskontoa tai poliittista puoluetta aina silloin tällöin. Esimerkiksi uskonnot perustuvat historiassa vaikuttaneiden tietoisten yksilöiden samoihin opetuksiin mutta heidän edustaessaaan erilaisia perusenergioita oli heidän tapansa tuoda asia esille erilainen. Kun olemme tekemisissä eri uskomuksia omaksuneiden ja erilaisia energioita edustavien ihmisten kanssa niin voimme nopeasti laajentaa näkemystämme ja alamme suhtautua rakentavasti kaikkiin maanpäällä edustettuihin energioihin ja näkökantoihin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page