top of page

Integraatio

Kristallilapsilta ei voi varastaa energiaa mutta muut voivat kopioida sitä. Tämä voi kuulostaa monista ristiriitaiselta mutta kyseessä on mekanismi jolla energioiden integraatiota vauhditetaan, sillä osa aurinkokuntamme planeetoista yhtyvät pidemmällä aikavälillä. Kaikilla aurinkuntamme planeetoilla oli jo sielunenergiassa mahdollisuus osoittaa kuinka ne ovat keskenään vuorovaikutuksessa. Usein ihmiset jotka olivat hyväntahtoisia ja valmiita yhteistyöhön muilta planeetoilta saapuneiden energioiden kanssa menettivät oman säteilynsä koska eivät aina ymmärtäneet että toiset ihmiset voivat olla täysin itsekkäitä ja luonnostaan pyrkivät tunkeutumaan toisten energioihin, sekä usein käyttämään ne itsekkäästi, mikä oli tietysti yleistä esimerkiksi vanhempien ja lasten välillä. Monet lapset jotka opettelevat maanpäällä oloa ja joiden kehoa ei voi esimerkiksi emotionaalisesti kontrolloida ovat hyvin itsenäisiä ja tarvitsevat tietysti myös entistä voimakkaammat, neutraalit rajat. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page