top of page

kokemus

Koemme ihmisinä maanpäällistä energiaa sen kokemiseen luoduilla aisteillamme. Havaitsemme silmillämme aurinkokuntamme auringosta peräisin olevan valon taajuusspektristä noin 20 %, ja koko sähkömagneettiseksi energiaksi määrittelemästämme taajuusjakaumasta noin prosentin miljoonasosan. Voimme tietysti havaita energiaa myös teknisten apuvälineidemme avulla. Ajattelemme hyvin loogisesti aivoillamme että 95% ympärillämme havaitsemastamme todellisuudesta koostuu ns. pimeästä aineesta/energiasta. Pimeä aine on moniulotteista energiaa jota emme voi, ainakaan vielä havaita. Meillä on myös solumuistissamme kokemuksia aiemmista maanpäällisistä elämistämme sekä muulla universumissa kokemistamme todellisuuksista. Emme voi kuitenkaan havaita muissa todellisuuksissa olevaa "elämää" ihmisaistein, paitsi joidenkin Jupiterin kuiden osalta joiden elämän ihmisbiologitkin määrittelisivät elämäksi. Täällä olessamme meidän on kuitenkin keskityttävä maanpäälliseen kokemukseen, elämään ja sen kehittämiseen eikä kurkottaa taivaisiin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page