top of page

Plejadit

Jokainen meistä on saapunut maanpäälle joltakin aurinkokuntamme planeetalta tai planeetan kautta ja niinpä kannamme myös sen energiaa mukanamme. Nykyisin saapuville se planeetta on Venus. Meissä myös näkyy oman aurinkokuntamme ulkopuolinen, alkuperäinen planeettaenergiamme tai useita jos meillä sellainen tausta on. Plejadienergiaa kantavien ihmisten lähellä on hyvä olla sillä heidän energiansa on hyvin smooth ja rauhoittava. Jos olisimme kaikki Plejadeilta maapallo olisi varmasti kaikille onnellinen paikka elää. Valitettavasti se ei ole kuitenkaan vielä tällä hetkellä mahdollista tai tarkoituksenmukaista ja monet Plejadilaiset ovat aiemmin jättäytyneet taustavaikuttajiksi sillä monien muiden planeettaenergioiden toimintamotiivit ovat oleet hyvin erilaisia. Plejadeilla kommunikaatioon kuuluu tietty sävel joten äänet ja niiden sävyt ovat monille Plejadi-ihmisille tärkeä juttu. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page