top of page

New Age

Näyttää siltä että ihmiskunnan tietoisuus kehittyy tällä hetkellä hyvin nopeasti. Kyse ei ole uudesta henkisestä aallosta, uuden energiarakenteen omaavien nuorten ja aikuisten ei tarvitse erottaa henkisyyttä maallisesta eikä rakentaa suojakuoria tunteakseen itsensä turvalliseksi tai hyväksytyksi. Ehkä pikemminkin perinteiset henkiset instituutiot muuttuvat tai lakkaavat koska uuden energiarakenteen omaavat ihmiset eivät koe olevansa uhreja vaan luovat itse haluamansa maailman niin että yhteisellä ja omalla edulla nähdään yhtä suuri arvo.

Myös teknologia ja tietoisuus kulkevat käsi kädessä ja saammekin varmasti nähdä myös huikeita teknologisia saavutuksia. Esimerkiksi Jo nyt tiedämme kvanttimekaniikasta että energiaa on rajattomasti tarjolla universumissa. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page