top of page

Ratkaisuja

Jos kristalliyksilöt saavat vapaasti ilmaista omaa energiaansa he työskentelevät ahkerasti saavuttaakseen tavoitteensa mutta eivät koskaan puhu ongelmista. Korkeavärähteinen kristallienergia vaikuttaa tällä hetkellä koko maapallolla mikä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä että voimme hakea ongelmiimme vain positiivisia ratkaisuja. Ihmiset ymmärtävät tämän heidän tietoisuutensa kasvaessa, mikä yleensä tapahtuu kokemuksen kautta. Jos yksilö levittää negatiivista energiaa haasteen ympärillä tai suhtautuun asioihin puhtaan itsekkäästi voi hän kokea kuinka ongelmat kasvavat ja jopa fyysiset asiat luodun ongelman ympärillä konkreettisesti hajoavat pirstaleiksi. Voimme myös jokainen huomata kuinka epätoivo ja ärtymys negatiivisen ja itsekkään lähestymistavan omaavan yksilön ympärillä kasvaa. Jos yksilöt ottavat puolestaan positiivisen, yleistä hyvinvointia lisäävän lähestymistavan haasteisiin, jotka lopulta ovat vain neutraaleja asioita, voivat he yllätyksekseen huomata kuinka palaset ikäänkuin vain loksahtelevat kohdalleen ja ratkaisut ilmentyvät kuin tyhjästä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page