top of page

spirittiä

Kun ihmiset ovat yhteydessä esimerkiksi ns. henkioppaisiinsa ilmentävät he aivojensa tapaa käsitellä oman itsensä muita olemuspuolia. Vaikkemme voikkaan vielä kantaa koko energiaamme ihmiskehossamme niin fyysisen kehomme, henkienergiamme ja aivojemme yhteys on parantumassa ja uusissa aurarakenteissa henkienergia on sidottu suoraan kehoon jolloin henkiset impulssit ohjaavat laajemmin toimintaa ja elämä näyttäytyy valintoina. On tärkeää että edustamme itseämme emmekä anna muiden vaikuttaa liikaa toimintaamme kun toimimme tietoisuusympäristöissä joita emme välttämättä koe mielyttävinä, toisin kuin niissä tapahtuvien elämäntehtävien suorittamisen. Joka tapauksessa koemme varmasti näkymättömän muurin joka on usein vain muiden ihmisten energisoima muutosvastarinta ja on myös oma valintamme kuinka suhtaudumme siihen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page