top of page

kierrätystä

Usein hyvin tieteellisesti asioihin suhtautuvat, korkeasti koulutetut termodynamiikan taitajat ja toisaalta taas hyvin henkiset ihmiset hahmottavat asioita muotoaan muuttavien energiavirtojen kautta mutta usein täysin eri lähtökohdista. Materialistisesti maailmaa hahmottavat ovat hyvin tietoisia että fyysisen kehomme energia kiertää maatuessaan maapallon fyysisen energiavirran kautta kun taas henkisesti maailmaa hahmottavat huomaavat esimerkiksi että ajatus tai tunne-energiat vaikuttavat fyysiseen kehoomme. He eivät välttämättä havaitse sitä kuinka fyysisen kehomme osaset ovat toisiinsa yhteydessä tai aurassamme kantama energia siirtyy sanoiksi ja teoiksi. Fyysisen kehomme ja maapallon energia ovat myös yhteydessä toisiinsa esimerkiksi magneettisen induktion välityksellä ja ihmismassojen tunne ja ajatusenergiat voivat konkreettisesti aiheuttaa esimerkiksi erilaisia sääilmiötä. Tietysti kantamamme energia vaikuttaa myös konkreettisten tekojemme kautta ilmastoon, mistä varmasti myös henkiset ihmiset ovat hyvin tietoisia. Ihmisen uudessa energeettisessä rakenteessa on kyse henkienergian ja fyysisen energian liitosta jolloin ihmiset ovat tasapainossa myös ajatusten ja tunteiden tasolla ja fyysiset kehot ja muut fyysiset luomukset joilla ihmiset ympäröivät itsensä heijastavat tätä henkienergian puhtautta. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page