top of page

integraatio

Maapallon väestöstä noin puolet, koostuen pääasiassa nuorista, on jo vähintään 5. maanpäällisessä ulottuvuudessa eli he eivät koe enää valon ja pimeyden tai hyvän ja pahan välistä kamppailua. Kun henkilö on neutraali on helppo olla rakentavasti ja aktiivisesti osallistuva. Ns. dualismin integraation koimme ennen maapalloa kahdella eri planeettajärjestelmällä. Plejadien ollessa niistä toinen he näyttelevät suurta roolia myös nykyisessä maanpäällisessä kehityksessä. Plejadeilta peräisin olevien ja ihmiseksi syntyneiden lempiväri on helposti sininen tai kaikki sateenkaaren värit. Toinen dualismin integraatiokehitys koettiin planeettojen välillä ja ihmiset jotka pitävät kissaeläimistä olivat helposti mukana ;) Ei tietenkään ole tarkoituksenmukaista että ihmiset muistavat tai tietävät niistä sillä se olisi useimpien käsityskyvyn ylittävää ja romuttaisi heidän koko maailmankuvansa luoden vain epätasapainoa. Se mitä esimerkiksi Yhdysvalloissa tällä hetkellä tapahtuu on vielä sieluntasolla yksityiskohtaisesti sovittua ja johtaa lopulta integraatio kehitykseen. Jokaisen olisi hyvä pysyä seuraavien kuukausien aikana neutraalina vaikka tulevat tapahtumat tuntuisivat hankalilta. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page