maailman alku

Jos katsomme historiaamme saamme helposti käsityksen että kehityksemme tarkoittaa aseiden kehitystä jotta voimme entistä tehokkaammin hallita ja tappaa toisiamme. Olemme Ihmiskuntana luoneet oman tuhomme useita kertoja joten onkin luonnollista odottaa sitä jälleen. Jos kivi on aina pudonnut varpaille voi olla vaikea luoda antigravitaatiota. Sellaiseen olemme kuitenkin tällä kertaa päätyneet. <3.

tietoisuustiede

Jos muistelemme olemustamme ja kokemustamme muilta planeettajärjestelmiltä joilla olemme kokeneet fyysistä olomuotoa voivat ne joskus näyttäytyä nykyisessä perspektiivissämme hyvin yksinkertaisena, jopa tylsänä. Kun olemme saavuttaneet teknogisen kehityksemme huipun alamme myös ihmiskuntana luopua koneista ja teknisistä apuvälineistä pystyessämme lopulta tyydyttämään kaikki perustarpeemme tietoisuudellamme. Yleisesti tiedostamme jo nyt että tietoisuudellamme vaikutamme todellisuuteen vaikkapa niin että masennusta seuraavat tietyt fyysisellä tasolla ilmenevät oireet, ahdistusta toisenlaiset. Kyse on eräästä tietoisuuden ja fyysisen syy-seuraussuhteesta, siitä miten kehomme odottaa ja kuuntele

ihme

Jos haluamme parantaa fyysisen kehomme tai vaikkapa nuorentaa sen riittää että ymmärrämme että rakkaus jolla se tapahtuu ei ole aivojemme tuote. <3.

Maapallomme

On ehkä usein käsityskyvyn ylittävää ajatella tai aistia maapallon ja ihmisen välistä yhteyttä ja vuorovaikutusta. Hyvä esimerkki siitä kuinka maapallon ja ihmiskunnan yhteispeli toimii on erilaisten epidemioiden esiintyminen ja leviäminen. Aikoinaan kulkuyhteyksiä ei ollut mutta pandemiat saattoivat tappaa miljoonia ihmisiä, jo yksittäisissä kaupungeissa. Tälläkin hetkellä ilmassa on tuhansia lentokoneita mutta tarttuvat epidemiat eivät leviä odotetulla tavalla. Kyse ei ole pelkästään terveydenhuoltomme tehokkuudesta vaan maapallolla ja ihmisellä on yhteys jota meidän ei tarvitse tiedostaa, meidän tulee tiedostaa kuinka kohtelemme toisia ihmisiä. <3.

tietoisuus

Henkilöt jotka ovat kokeneet kehosta irtaantumisen tai joiden keho on elvytetty kliinisen kuoleman jälkeen eli aivotoiminta on sydämen ja hengityksen lisäksi pysähtynyt ovat olleet puhtaan tietoisuutensa kanssa tekemisissä. Tietoisuutemme on henkilökohtainen ja riippuu henkilön maanpäällisestä ja sen ulkopuolisesta taustasta. Voimme saavuttaa tasapainon aivotoimintamme ja tietoisuuteemme välillä. Tällöin emme elä ainoastaan synaptisten aivojemme kautta, ollen intellektuelleja vailla luovuutta mutta voimme auttaa konkreettisella tavalla yhteisojä kehittymään. Jos niin haluamme vapaasta tahdostamme ja tietoisuudestamme käsin ajatella ja toimia. <3.

Hetkessä

Aika ja siihen verrannolliset vektorisuureet kuten liikenopeutemme ovat suhteellisia eli havainnoitsijan omia kokemuksia hänen määrittämäänsä vertailupisteeseen nähden. Jos joku mittaa automme nopeudeksi 99 km/h on se hänen kokemuksensa meidän liikenopeudesta. Samalla vastaantuleva voi tietysti kokea nopeudeksemme 188 km/h tai takanamme ajava 0 km/h. Ammattilentäjän elämä on ajan suhteellisuudesta johtuen konkreettisesti mitattuna erimittainen kuin hänen elämänsä olisi staattisessa toimistotyössä, jos mittarina käytetään hänen ranteessaan kulkevaa kelloa. Ajan mittaamisessa käytämme referenssinä planeettojen liikkeitä, tässä vaiheessa kehitystämme maapallon liikettä suhteessa aurinkokuntamme

matkalla

Työpaikoilla ja joukkuepeleissä on mielenkiintoista seurata ihmisten suhtautumista elämään. Jotkut keskittävät energiansa maalintekoon tai tavoitteidensa saavuttamiseen, keinolla millä hyvänsä, kun taas toiset kokevat matkan tärkeämmäksi ja panostavat esimerkiksi työhyvinvointiin ja pitävät vaikkapa kokemusta joukkueen hienosta yhteispelistä maalintekoa tärkeämpänä. <3.

Ilopuhetta

Olin iloisesti yllättynyt kuullessani että kolmasluokkalaiset käsitöissä itse suunnittelevat laivansa jotka sitten pienissä ryhmissä toisiaan auttaen valmistavat, valmista mallia ei ole. Mieleen palasi oma nuoruus jolloin laivat usein rakennettiin opettajan valmiin mallin mukaan. Myös arvostelu usein perustui siihen kuinka hyvin oli osannut kopioida esitetyn mallin. Nyt omat ideansa ja niistä syntyneen konkreettisesti koettavan tuotoksen saa kuulemma myös esitellä muille. Sukupolvestamme kasvoikin helposti kuuliaisia kansalaisia jotka valitsivat usein johtajikseen auktoriteetteja, joiden edessä marssivat jopa sotaan siitä huolimatta että heille oli usein tärkeää oma arvovalta, titteli tai pa

Uneton

Näin pimeään aikaan vuodesta monia meistä nukuttaa päiväsaikaan ja yöllä ehkä vähemmän. Unettomuuteen voi olla tietysti monia syitä mutta usein kyse on sisäisestä ristiriidasta tai ristiriidattomuudesta. Jos yksilö tekee valveilla ollessaan asioita jotka eivät tunnu omilta tai oikeilta on sisäinen ristiriita tietysti valmis. Jos puolestaan tekee ainoastaan niitä niin unentarve tietysti vähenee, ja on entistä enemmän aikaa tehdä niitä, esimerkiksi yöllä 3:33 kun muut nukkuvat. <3.

Puhetta

Henki on vapaa se puhuu musiikissa, maalauksissa, tanssissa, tieteessä. Maanpäälliset taidot on usein itseltä perittyjä emmekä mietikään kasvatusta jos lapsi joka ei ole käynyt päivääkään koulua säveltää ensimmäisen sinfoniansa 8 vuotiaana, me kuuntelemme. Valitettavasti sielunenergiassa henkilöt kuten taiteilijat jotka ovat voimakkaasti henkienergiaan yhteydessä ovat olleet kaikkein epätasapainoisimpia. Nyt se kuitenkin muuttuu ja näemmekin uusia sukupolvia hyvin tasapainoisia ja luovia yksilöitä. <3

Tasapaino

Tärkein osa tietoisuuttamme on tasapaino. Maanpäällä ei ole esimerkiksi hyvää tai huonoa energiaa tai auraa, on vain ääretön määrä monimuotoisuutta ja uskomuksia. Jos annamme henkienergian yhtääkkiä ottaa täysin vallan voi se etenkin sielunaurassa johtaa rajoittuneeseen oloon ja epätasapainoon jossa yksinkertaisesti menetämme toimintakykymme arkipäivässä tai alamme ilmaista itseämme epätasapainoisesti. Meidän on ihmiskehossa ollessamme huomioitava ja hyväksyttävä kehomme tarpeet sekä käytettävä aivojamme mielenkiintoiseen tekemiseen ja uuden oppimiseen. Toimimme aina tässä hetkessä vallitsevasta todellisuudesta käsin. <3.

spirittiä

Kun ihmiset ovat yhteydessä esimerkiksi ns. henkioppaisiinsa ilmentävät he aivojensa tapaa käsitellä oman itsensä muita olemuspuolia. Vaikkemme voikkaan vielä kantaa koko energiaamme ihmiskehossamme niin fyysisen kehomme, henkienergiamme ja aivojemme yhteys on parantumassa ja uusissa aurarakenteissa henkienergia on sidottu suoraan kehoon jolloin henkiset impulssit ohjaavat laajemmin toimintaa ja elämä näyttäytyy valintoina. On tärkeää että edustamme itseämme emmekä anna muiden vaikuttaa liikaa toimintaamme kun toimimme tietoisuusympäristöissä joita emme välttämättä koe mielyttävinä, toisin kuin niissä tapahtuvien elämäntehtävien suorittamisen. Joka tapauksessa koemme varmasti näkymättömän mu

Superior handicap

Olemme luoneet superälykkäillä aivoillamme esimerkiksi finanssikriisit mutta niillä ei ole tietoisuutta, edes omasta kehostamme. Ne eivät tiedä millainen kehomme tila on, millaisia bakteereja kehossamme on jos sairastumme tai mistä kipu kehossamme johtuu, mikä on sen molekyylien tila. Myös kehomme DNA toimii tyhjäkäynnillä, se ei osaa kasvattaa katkenneen raajan tilalle uutta. Olemme itse oma luomuksemme, luomakunnan kruunu. <3.

Just do it

Skandinaviassa on meistä Suomalaisista sanonta: "Tie kääntyy mutta Suomalainen ei". Täällä Savossa saattaakin törmätä erilaisiin toriparlamentteihin joissa päivitetellään maailman muuttumista, joskus ehkä vielä seuraavanakin päivänä... tai vielä vuoden päästä. Kuka sen maailman sitten ympärillämme muuttaa ? On hyvä ehkä muistaa että ajatuksemme ovat samanlaista häviämätöntä energiaa kuin kaikki muukin olemmassaoleva ja jos haluamme positiivista kehitystä meidän tulee konkreettisesti toteuttaa se. <3.

Anti wrinkle cream

Jokainen lääkäri on varmaankin todistanut ns. ihmeparanemista jolloin dna:mme toimii hetkellisesti 100%. Vaikka emme vielä tunnekaan biologista kelloamme, gravitaatiota ja voimaa joka pitää atomin ytimen ja elektroniverhon kasassa niin vaikutamme niihin omalla tietoisuudellamme. Henkilöt jotka ovat voimakkaasti yhteydessä henkienergiaat ovat yleensä nuorekkaita ja elävät pitkään. Ihmiskehon eliniäksi suunniteltiin useita satoja vuosia ja nyt kun monet ovat voimakkaasti yhteydessä henkienergiaan tulemme näkemään myös huomattavan pitkiä elinikiä. <3.

Elämää suurempaa

Jos kysyisimme joltain henkiseltä valmentajalta onko olemassa jotain elämääkin suurempaa niin hän varmasti valistaisi meitä että ei ole mitään suurempaa kuin kokea maanpäällinen kokemus ihmiskehossa. Se miten täällä vapaata tahtoamme käytämme vaikuttaa paitsi koko aurinkokunnan myös laajemmin universumien kohtaloihin. <3.

kissavideoita

Eläinten ystävänä myös minä olen sitä mieltä että kissavideot ovat internetin parhautta. Me ihmiset voimmekin olla kiitollisia esimerkiksi siitä että joidenkin eläinten ainoa tehtävä maapallolla on luovuttaa fyysisen kehonsa energia meidän fyysisen kehomme energian ylläpitoon. <3.

Armo

On itsestä kiinni kuinka haluaa maanpäällisen aikansa viettää. Sinä olet tie, totuus ja elämä. Ei ole muita totuuksia. Esimerkiksi kun murhaaja lähtee maapallolta eli kuolee ei häntä tuomita millään tavalla, maanpäälliset tekemiset on tuomittu aina täällä muiden ihmisten toimesta. Kun sielunenergiaa ja karmaa ei enää kanneta elämästä toiseen niin yksilö käy vain elämiensä välillä jossain muualla universumissa päivittämässä energiansa, jos ei sitä ihmiselämänsä aikana tee ja tarkoitus on palata. <3.

vapaa

Kun yksilöt vapautuvat karmasta, vaikkapa jälleensyntymisen kautta tai AuraTransformaatiossaTM, täytyy jokaisen löytää ensin oma tiensä ja totuutensa, esimerkiksi valta yhteiskunnassa ei tulevaisuudessa jakaudu vaurauden mukaan koska hierarkisilla valtarakenteilla ei ole minkäänlaista itseisarvoa. Jos haluamme kuulua erilaisiin organisoituihin uskomusjärjestelmiin ja samalla laajentaa omaa näkemystämme niin tehokas tapa on vaihtaa vaikkapa uskontoa tai poliittista puoluetta aina silloin tällöin. Esimerkiksi uskonnot perustuvat historiassa vaikuttaneiden tietoisten yksilöiden samoihin opetuksiin mutta heidän edustaessaaan erilaisia perusenergioita oli heidän tapansa tuoda asia esille erilaine

Ruudun takaa

Keskeistä ihmiskokemukselle on tietoisuuden erillisyys muista todellisuuksista. On yksilöllistä kuinka henkilö on yhteydessä henkienergiaan eli kuinka paljon hänen maanpäällistä toimintaansa ohjaavat henkiset impulssit mutta jos ihmiset voisivat vain yhtäkkiä avata ikkunan täysin toisenlaiseen näkökantaan maanpäällisestä todellisuudesta niin seuraisi siitä vain epätasapainoa ja kaaosta monien rakentamiemme järjestelmien sortuessa. Kun integroimme henkienergian osaksi päivätietoisuuttamme niin uskomuksemme paljastuvat meille ja jotta voisimme tehdä sen hallitusti tarvitsemme ympärillemme tasapainon mahdollistavaa energiaa. <3.

Recent Posts
Archive